• 09.07.2017 kl.20:24
 • Tabu innlegg av meg? nei det skal snakkes om !

 • Dette er kanskje litt spesielt, men jeg har alltid sett opp til narkomane ! Da jeg var 11 år husker jeg noe jeg skrev i dagboka mi: "Drømmen min er og finne en narkoman og gjøre han til kjæresten min og gjøre han frisk" 

  Jeg har alltid sett opp til "de kule" som drev med narkotika og kriminalitet og det var egentlig bare et spørsmål om tid før jeg var en av de. Jeg lyktes med det men jeg lyktes også med og komme meg ut av det før det var for sent. 

  Selv om det liksom er et "tabu" tema nå som jeg skal bli mor så kan ikke jeg forandre på min fortid. Jeg kan ikke forandre på hva som har vært med på å forme meg og gjort meg til den jeg er i dag. Og jeg kan faktisk ikke slette minnene, lærdommen, sorgen, smerten, eller rusen fra minnet mitt. Jeg som alle andre, tenker tilbake på ting. Jeg mimrer også om de gode stundene. Jeg er takknemmelig for lærdommen av mitt "tabue" liv. 

  Mitt syn på narkomane i dag har forandret seg fra jeg var 11 år. Jeg ser ikke opp til dem, jeg er ikke sinte på dem og jeg syns heller ikke synd på dem. Jeg ser kun på de som personer som har valgt en annen vei. Jeg tror heller ikke på selve avhengigheten av et stoff. Det var ikke selve stoffet som gjorde meg avhengig, det var alt rundt det, alt dramaet, all spenningen, kriminaliteten, de spesielle personene, adrenalinet av å gjøre noe galt og måten rusen fikk meg til å kunne være den jeg ville. "den kule" uten angst. Jeg tror ikke lenger på folk som sier de prøver og slutte. Det er godt mulig at de selv TROR at de prøver men vis du virkelig vil, så er det ingenting som tilsier at man ikke skal få det til ! Alt handler om viljestyrke ! 

  Jeg tror ikke på at noen kan "tvinges" til å slutte. Jeg tror på at personen som sitter i det må ville dette helt av seg selv. 

  Jeg har alltid slitt med nerver og angst, men det var ikke derfor jeg begynte og ruse meg. Jeg begynte faktisk og ruse meg fordi jeg syns det var kult, og jeg ville være som de kule. Jeg syns det var spennende og gøy !  Grunnen til at jeg fortsatte var også fordi jeg syntes det var gøy ! Men en annen viktig grunn til at jeg ble avhengig av denne livsstilen var at jeg gjorde meg til en "uforstått person" jeg trengte ikke å tenke på å oppføre meg normalt. så lenge jeg hadde rusen min så følte jeg meg fri til å oppføre meg og opptre akkurat som det passet meg, uten nerver !  Jeg følte alltid at jeg tenkte klart. Jeg oppførste meg dårlig med vilje fordi jeg ville vise for meg selv at jeg ikke var redd. Jeg ville være den som folk så på som "den gale i hodet" og jeg gjorde alt jeg kunne for å gjøre meg verdig den tittelen, og jeg syntes det var dritkult. Nok om det. Jeg ville bare skrive litt om det, siden det er noe jeg tenker på for tiden. Nå som jeg har lagt tiden med rus bak meg så føler jeg for å analysere meg selv og mine grunner til at jeg gjorde det i over så lang tid og hvilke følelser det fikk frem i meg. Hvem vet, kanskje er det noen som leser dette som trenger og lese det, og da har jeg gjort en god jobb mener jeg ! 

  hele livet mitt forandres om 5 dager, men det betyr ikke at jeg ikke kan dele tankene mine, og logisk nok så er fortiden min i tankene mine av og til. Jeg kjenner fortsatt på at det er en stor omstilling og jeg kan heller ikke nekte på at jeg har forandret meg som person av årene med med mitt tabue liv. Jeg tenker ikke likt som før jeg begynte med rus, jeg føler meg heller ikke som den samme, men siden jeg startet så tidlig så kan det jo bare være fordi jeg har blitt eldre. 

  I mange år har jeg kun hatt meg selv og tenke på, og jeg har ikke akkurat vært flink til å ta vare på meg selv. Det som reddet meg var rett og slett kjærligheten ! Her sitter jeg nå med min store kjærlighet og om 5 dager blir vi en familie ! jeg syns det er så utrolig fasinerende hvordan livet mitt har forandret seg så mye på så kort tid. Jeg fasinerer meg selv, rett og slett. Jeg har kun meg selv, staheten og viljestyrken min og takke for at jeg har kommet så langt. Og så klart min kjære som gjorde at jeg faktisk VILLE velge en annen vei i livet ! 

   

  4 kommentarer

  randi jørgensen

  09.07.2017 kl.21:28

  det er så bra Kristine att du er kommet over dette med stoff osv,tenk deg en liten baby er snart i dine arrmerog dettte er fremtiden for dere alle ,en flott familie ønskes dere alle,ps.Anskar og jeg er søskenbarn,hils til Ann-Kristin din mor fra oss i Ervika,lykke til videre Kristine,dette går så bra.

  Bjørg

  09.07.2017 kl.22:08

  Kanskje er "narkomane" like forskjellige som "oss andre". Noen er veldig fysisk OG psykisk avhengig, andre ruser seg fordi de liker rus-følelsen, og fordi de da tror det er "ok" å oppføre seg som drittunger? Ikke vet jeg, men jeg er glad for at du er ute av det. Rus og barn er lite forenlig... Ønsker deg masse lykke til med fødselen og babyen, og med kjærligheten :-) Dette fikser du!

  Brit Elin

  09.07.2017 kl.23:31

  Ønsker deg og din kjære lykke til med å bli foreldre!

  Onkel Wenche

  10.07.2017 kl.07:40

  <3

  Skriv en ny kommentar

  Christine Antonsen Andersen

  Christine Antonsen Andersen

  26, Trondheim

  Ble mamma til vakreste ine 11.07.2017 <3 På denne bloggen deler jeg alt fra min fortid som rusmisbruker og min hverdag som mamma. Veien kan være vanskelig men så utrolig verd det !

  Kategorier

  Arkiv

  hits