• 09.07.2017 kl.11:55
 • Fullmåne fødsel?

 • I dag er dagen ! Det er fullmåne og det er flere som tror at i dag er dagen for fødsel ! Vi får se da :)

  Jeg håper jo selvfølgelig at det blir slik ! Bagen er klar, flasker og smokker er sterilisert, leiligheten er skinnende ren, jeg er uthvilt og alt ligger til rette for å kunne komme hjem fra sykehuset med den lille prinsessa vår !

  Jeg har fortsatt ikke kjent noen tegn til at det skjer noe men det er lenge igjen av dagen. Jeg tenker vi tar oss en liten tur på trening i løpet av dagen så får vi se om det hjelper noe som helst !

  I dag er jeg 39+5 uker påvei og det er 5 dager til termindato.

  Jeg har ikke skrevet noe innlegg de to siste dagene, rett og slett fordi de to siste dagene har vært et lite mareritt. Følelsesmessig sett så har jeg vært en berg og dalbane. Mye gråt og forvirrende følelser i sving. Jeg tok meg selv i å begynne å gråte av at min kjære syns det var plagsomt at jeg tygde pimp i senga liksom. Føler meg jo kjempe dum når jeg innser situasjonen. Det er som at følelsene reagerer før hjernen min rekker og finne ut hva som foregår. Man blir sliten av å gråte mye, men i dag våknet jeg heldigvis opp helt uthvilt !

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Christine Antonsen Andersen

  Christine Antonsen Andersen

  26, Trondheim

  Ble mamma til vakreste ine 11.07.2017 <3 På denne bloggen deler jeg alt fra min fortid som rusmisbruker og min hverdag som mamma. Veien kan være vanskelig men så utrolig verd det !

  Kategorier

  Arkiv

  hits