• 06.07.2017 kl.22:26
 • Et stk irritert meg

 • Irritasjon ! Folk irriterer meg! Jeg tar buss vær dag og ser ofte tilfeller av folk som reiser seg slik at både eldre og barn får sitte, men jeg, jeg må stå. Ser de ikke magen min eller fortjener ikke gravide en sitteplass mer enn andre på bussen?? Gud så irriterende !

  Jeg var innom en sportsbutikk her om dagen for å se på treningsklær. Da sto jeg som vanlig og så på en topp i str xs som jeg nå gleder meg til å kunne bruke. Så kommer ei som jobber der "nei men du får da ikke på deg denne" nei takk for den informasjonen tenkte jeg. Jeg ser jo selv hvilke klær jeg får på meg og ikke. Jeg trenger ikke og bli påmindt at jeg ikke kommer meg inn i min faste størrelse ! Det er trasig nok som det er !

  Det er helt greit for meg og ikke bli lagt merke til , men folk trenger jo ikke komme springende inn i meg ! Jeg takler ikke å gå på trange folksomme steder nå ! Folk er så uhøflige. De dytter og presser seg forbi. "Ja jeg skjønner du vil frem, men jeg går faktisk her, ta hensyn" !

  Jeg liker kun meg selv og mine fortiden ! Hormonella kan dere kalle meg nå :)

  Her et veldig vakkert bilde av meg på trening. Føler meg som en skikkelig bums i disse klærne men jeg har ikke treningsklær som passer meg lenger. Detter var en hard dag på trening. Det skal liksom bare en squat til for at jeg higer etter pusten. På dette bildet var jeg ganske klar for å gi opp treninga for dagen MEN så klarte jeg faktisk og motivere meg selv til å trene mye mye lenger enn vanlig !

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Christine Antonsen Andersen

  Christine Antonsen Andersen

  26, Trondheim

  Ble mamma til vakreste ine 11.07.2017 <3 På denne bloggen deler jeg alt fra min fortid som rusmisbruker og min hverdag som mamma. Veien kan være vanskelig men så utrolig verd det !

  Kategorier

  Arkiv

  hits