• 05.07.2017 kl.12:52
 • Får ikke kontakt med hjernen min

 • Jeg vil bare ligge og sove hele dagen ! Det er ikke godt å stå opp, men det blir bedre utover dagen. Det er bare litt slitsomt og komme i gang. Hvilke klær skal jeg ha på meg i dag? det er et godt spørsmål siden ingen av klærne mine passer lenger. Alt strammer for mye rundt magen og jeg syns det er bortkastet og kjøpe gravidklær nå som det bare et litt over 1 uke igjen. Det beste er og holde seg hjemme å gå rundt i så lite klær som mulig. Hadde været fulgt med på at det faktisk er en sommer måned nå så kunne jeg gått i kjole ! Dette må være den verste sommeren jeg har sett hittil ! Når det kommer til været altså.

  Jeg blir rett og slett dårlig humør av å se ut. Dette skal jo liksom være en hyggelig tid med grilling og sol ! Jeg vil ha brunfarge ! Været er så absolutt ikke på min side og det gjør meg faktisk så sint at jeg lar det gå utover dagen min i dag. (ta det med litt humor) 

  Har jeg pakket rette klær i fødselsbagen? nå har jeg pakket opp og ned så mange ganger at jeg har mistet kontrollen over hva jeg har oppi der. Jeg tror det er best og la den ligge som den er nå. Det er jo ikke krise uansett, vi bor liksom bare 10 min gangavstand sykehuset ! Føler meg så innmari kontrollfreak. Jeg får panikk vis jeg føler at det er et eller annet jeg ikke har kontroll på. Bare jeg ser et skittent glass stå på kjøkkenbenken så kjenner jeg at det vrir seg inni meg. Det jævla glasset skal jo ikke stå der ! himmelens navn liksom. Jeg hadde ikke klart og levd med meg selv nå så all ære til min kjære som holder ut !  Nei nå er det på tide at lille trille forlater hotellrommet sitt så jeg kan bli meg selv igjen ! Så får jeg håpe at jeg havner i en beroligende ammetåke ! 

  Er jeg sulten? Må jeg på do? Er jeg egentlig klar til å legge meg nå? Er jeg sliten? Orker jeg og vaske leiligheten? Er det egentlig rent nok her? Har vi alt vi trenger? hva om det ikke er nok? Er det for trangt her inne? Hvorfor er jeg irritert? Spiser jeg rett? hviler jeg nok? Liker jeg egentlig tannkremen min? Må jeg ha en ny hårbørste? 

  Ja, slik er det i hodet mitt om dagene. Det går også veldig mye i surr. Jeg er så fokusert på fødsel og tiden etter at det virker ikke som hjernen ikke får til å svare meg på alt det andre jeg lurer på.  Jeg er hormonell og føler meg veldig ustabil i humøret. 

  Jeg ser kanskje trivelig ut, men det er jeg ikke :)

   

  3 kommentarer

  Victoria Larsen

  05.07.2017 kl.13:44

  Så fine bilder av deg. Bra skrevet!

  Christine Antonsen Andersen

  05.07.2017 kl.19:39

  Victoria Larsen: Takk <3

  Torunn mæhlen

  08.07.2017 kl.22:05

  Stakkars deg., Jeg forstår deg så godt.jeg hadde det ikke sånn selv men mange jeg kjenner godt har betrodd meg hvordan de hadde det, spesielt i slutten av svangerskapet,de hadde det helt jævlig for å si det mildt,du har stått i det lenge nå å tenk......... det er bare en liten uke igjen,det kan komme før også.la beggen stå som den står.du har helt sikkert fått med deg det viktigste, hvis ikke kan Yngve dra å hente det eller kjøpe det.vi er alle flinke til å lage problemer som egentlig ikke er så viktig,så prøv å slapp av å bruk dagene til å glede deg istedenfor.ønsker deg all lykke til med alt.klem Torunn ❤💘❤💘❤

  Skriv en ny kommentar

  Christine Antonsen Andersen

  Christine Antonsen Andersen

  26, Trondheim

  Ble mamma til vakreste ine 11.07.2017 <3 På denne bloggen deler jeg alt fra min fortid som rusmisbruker og min hverdag som mamma. Veien kan være vanskelig men så utrolig verd det !

  Kategorier

  Arkiv

  hits