• 02.07.2017 kl.13:28
 • Glade nerver før fødselen!

 • Jeg har vært gravid i 271 dager ! Jeg er 38+5 uker på vei ! Det er kunn 12 dager igjen til termindatoen !

  Jeg klarer likevell ikke og forestille meg hvordan dagene kommer til og bli. Jeg er som kjent en veldig stresset person. Kommer dette til å roe seg tro? Vi har alt klart til hun kommer men likevell så er jeg stressa og tenker flere ganger om dagen på hva jeg skal gjøre når riene kommer, hvordan det skal bli og ta med prinsessa hjem til leiligheten vår og hvilke følelser jeg kommer til og ha !

  Vi gleder oss veldig mye begge to men samtidig så er vi, eller iallefall jeg er veldig nervøs ! Dette er jo noe helt nytt. Livet vårt vil bli totalt snudd på hodet og det er både skremmende og godt på samme tid ! Jeg tviler ikke på at noen av oss ikke er klare for foreldrerollen som venter på oss men jeg er veldig spent på hvordan det vil føles!

  Selve fødselen skremmer meg ikke. Den skal nok gå helt fint. Jeg har det alltid med og stresse når det ikke er grunn til det men så kan jeg være i overkant avslappet når det kommer til situasjoner der andre vanligvis hadde blitt stresset ! Jeg har også en kjæreste som jeg vet kommer til å stå ved min side uansett hva som skjer. Han er en veldig avslappet person som sjeldent lar seg stresse uansett situasjon, noe som er veldig betryggende for meg !

  Tiden som gravid syns jeg har gått utrolig fort ! Det føles mer ut som 2 måneder og ikke 10 !

  I neste uke har jeg planlagt en ny gravid fotografering! Om jeg rekker det, det får vi se :)

  Siden jeg har fått en del spørsmål om hvor vi har fått taki de forskjellige tingene i senga hennes så deler jeg det med dere nå <3

  Rosa babynest med ugler: Babynest

  Rosa dynetrekk med ugler: Dynetrekk

  Rosa sengehimmel: Sengehimmel

  Seng: Seng

  7 kommentarer

  Mimastjerne

  02.07.2017 kl.16:16

  Hei :) ville bare legge til at babynestet kommer vel fra meg :)

  https://www.facebook.com/mimastjerne/

  Christine Antonsen Andersen

  02.07.2017 kl.16:19

  Mimastjerne: Hei ! Så bra du skrev det. Jeg prøvde og lete lenge etter akkurat hvilken side jeg fikk det fra , og da jeg ikke fant det så brukte jeg en link det de hadde samme :) skal redigere det med engang jeg :)

  02.07.2017 kl.16:44

  Er spent på deres vegne :)

  Ang å takle foreldrerollen og følelser, feks det å være stresset eller sint, så har jeg sett alt på YouTube fra "the parenting junkie". Jeg har masse bagasje selv. Ingen foreldre er like så klart, og er ikke sikkert at Det appellerer til deg/dere, men jeg fikk hvertfall en skikkelig ro over meg da jeg kom over tipsene der, for tipsene funker hvertfall for meg og ungen min.

  Husk også på at du og dere vil vokse sammen med barnet, og dere vil også bli formet av det. Tror dette kommer til å gå utrolig fint :) Venter spent og håper du slipper å vente alt for lenge på å møte henne :)

  Mimastjerne

  02.07.2017 kl.16:54

  Det går fint :) lykke til i innspurten. Snart er prinsessen her :-D

  Christine Antonsen Andersen

  02.07.2017 kl.17:06

  Mimastjerne: Takk <3

  A.V

  03.07.2017 kl.13:58

  Masse lykke til med ei lita prinsesse. Du ser fantastisk ut btw :-*

  Christine Antonsen Andersen

  04.07.2017 kl.22:52

  A.V: Tusen takk <3

  Skriv en ny kommentar

  Christine Antonsen Andersen

  Christine Antonsen Andersen

  26, Trondheim

  Ble mamma til vakreste ine 11.07.2017 <3 På denne bloggen deler jeg alt fra min fortid som rusmisbruker og min hverdag som mamma. Veien kan være vanskelig men så utrolig verd det !

  Kategorier

  Arkiv

  hits