• 02.07.2017 kl.12:13
 • Skinnyfit detox tea ! <3 med rabattkode

 • Akkurat nå sitter jeg og drikker skinnyfit detox te som jeg fikk i posten for noen dager siden ! Jeg har nemmelig startet og sammarbeide med skinnyfit !

  Det er en te som er proppfull av naturlige og sunne ingredienser. Den inneholder hele 28 viktige vitaminer, mineraler og næringstoffer ! Den har mange hjelpeområder og jeg gleder meg til å se effektene av denne teen !

  Ikke at dette er en av de mest ettertraktede bivirkningene av denne teen men det må nevnes; jeg har svettet i overkant mye i 3 dager nå , så jeg kan si for sikkert at detoxingen fungerer ! Dette tar vell slutt om et par dager, da det værste er ute av kroppen ! En av virkningene denne teen har er jo at den hjelper kroppen og kvitte seg meg giftstoffer og rett og slett gir kroppen en rens !

  Effektene jeg er mest begeistret for, er at den skal bidra til en sunnere hud ved å tilføre oksygen til cellene. På grunn av alle hormonene under graviditeten så sliter jeg veldig med uren hud nå så jeg håper denne teen kan hjelpe meg ! Jeg har aldri hatt noen tro på kremer og produkter man skal påføre ansiktet, siden jeg tror at urenheter i huden må behandles innenfra!

  Den skal tilogmed hjelpe deg med og brenne flere kalorier. Siden den er proppfull av aminosyrer som booster kroppen sin egen prosess av forbrenning av kalorier !

  Den skal også gi deg et naturlig energy boost ! Derfor drikker jeg den tidlig på dagen slik at den kan hjelpe meg og komme i gang !

  Den skal også hjelpe deg med og få en flatere mage da den har ingredienser som reduserer oppblåsthet. Jeg har alltid vært plaget med oppblåsthet. Jeg kan våkne med en helt flat mage , men det varer kun frem til jeg tar meg en brødskive eller bare et glass melk. Jeg blir oppblåst med engang uansett hvor mye og hva jeg spiser. Utrolig plagsomt ! Dette gjelder ikke meg nå den dag i dag siden jeg er gravid.

  RABATTKODE fra meg til deg: "christinea" bruker du denne koden når du handler får du 15% avslag på ordren din :)

  Vis du vil lese mer om ingrediensene, dems virkninger og se resultater fra kunder så kan du gå inn på www.Skinnyfit.com !

  2 kommentarer

  02.07.2017 kl.16:08

  Lyst å prøve den jeg også men må vente til jeg ikke ammer mer så kidden ikke blir proppet full av mine avfalsstoffer🤔

  Christine Antonsen Andersen

  02.07.2017 kl.16:22

  Anonym: vet du hva, der sier du noe. Jeg må redigere. Jeg kan jo ikke anbefale det når det ikke er nok forsket på :) takk

  Skriv en ny kommentar

  Christine Antonsen Andersen

  Christine Antonsen Andersen

  26, Trondheim

  Ble mamma til vakreste ine 11.07.2017 <3 På denne bloggen deler jeg alt fra min fortid som rusmisbruker og min hverdag som mamma. Veien kan være vanskelig men så utrolig verd det !

  Kategorier

  Arkiv

  hits