• 01.07.2017 kl.19:36
 • en grusom dag og en bedre !

 • Jeg skjemmes over hvor hormonell jeg var i går ! Jeg klarte rett og slett ikke og oppføre meg. Jeg var høyt og lavt hele dagen. Min stakkars kjæreste fikk iallefall høre det. Opp til flere ganger. Alt føltes trasig. Jeg klarte ikke engang finne meg en sittestilling som ikke føltes helt grusom ! sola var grusom, lyd var grusomt, alle rundt meg var grusomme, JEG var grusom ! Det var rett og slett en grusom dag ! Nå som hun har lagt seg til og da ligger veldig langt ned så er all bevegelse litt tyngre enn vanlig.

  I dag holder jeg meg inne. Jeg føler meg svimmel og utrolig sliten i hodet ! 

  Siden jeg har holdt meg inne i hele dag så har jeg hatt god tid til gjøre ferdig siste rest som var og gjøre klar soveplassen ! Selv om hun skal ligge i babynestet den første tiden så har jeg lagt på både tisselaken og laken under. 

  Nå er vi begge to veldig klare til å ta imot prinsessen vår ! Vi gleder oss sånn til å møte henne ! <3

   Når det gjelder navn så har vi et på lur som vi begge er veldig enige om. Vi skal ikke bestemme oss helt før vi ser henne men det føles ut som vi allerede har gjort det ! Hva navnet er skal vi holde for oss selv til dagen kommer ! <3 Jeg kan røpe at det slutter på "ra" 
   

   

   

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Christine Antonsen Andersen

  Christine Antonsen Andersen

  26, Trondheim

  Ble mamma til vakreste ine 11.07.2017 <3 På denne bloggen deler jeg alt fra min fortid som rusmisbruker og min hverdag som mamma. Veien kan være vanskelig men så utrolig verd det !

  Kategorier

  Arkiv

  hits