• 29.06.2017 kl.23:26
 • Null energi til overs !

 • Neeeeei og nei !! Nå hadde jeg akkurat skrevet et litt lengre innlegg også presterer telefon min og henge seg opp !! Passa meg veldig dårlig nå ! Jeg får skrape sammen noen ord og ta resten i morgen.... Alt for sliten og alt for sulten til å skrive ALT på nytt nå. 

  Jeg får legge på senga i morgen ! Jeg vet jeg skulle gjøre klart siste rest i dag og dele med dere hvordan vi har gjort det, men jeg har rett og slett ikke energi til å gjøre det nå. jeg har ikke energi til å gjøre noe akkurat nå. Vi kom akkurat hjem etter og ha vært i to bursdags selskaper ! Jeg merker at å være 7 timer ute i sola tar på ! Kanskje ikke så rart da vi ikke er vant til så mye sol her i Trondheim. Selv om jeg nå er helt utslitt etter denne dagen så trenger jeg flere dager som denne ! Jeg har kun fokusert på og kose meg og leve i nuet og jeg har faktisk helt glemt og bekymre meg ! Nå sitter jeg i senga og skriver dette innlegget mens prinsessa i magen min har full fest ! Hun er nok veldig glad for at jeg endelig har fått av meg de stramme klærne og satt meg ned for å slappe av ! 

  Siden jeg akkurat nå bare føler for å legg meg langflat på sofaen og spise feit mat så er det akkurat det jeg skal gjøre ! 

   

  3 kommentarer

  Victoria Larsen

  29.06.2017 kl.23:39

  Så flotte bilder :)

  Jannicke Elnæs

  29.06.2017 kl.23:51

  fine bilder :)

  Torunn ❤ mæhlen

  30.06.2017 kl.04:30

  Dette var bilder der det ser ut som du slapper av.nyt de fin værs dagene som kommer.spis ,glem all negativ tankegang,spis akkurat det du har lyst på.send Yngve på butikken hvis du vil ha noe her å nå.kos dere, snart er babyen lei av å ligge trangt i magen å gir beskjed at hun vil ut.å det er ikke å ta feil av hvis hun gir beskjed.lykke til igjen.Torunn

  Skriv en ny kommentar

  Christine Antonsen Andersen

  Christine Antonsen Andersen

  26, Trondheim

  Ble mamma til vakreste ine 11.07.2017 <3 På denne bloggen deler jeg alt fra min fortid som rusmisbruker og min hverdag som mamma. Veien kan være vanskelig men så utrolig verd det !

  Kategorier

  Arkiv

  hits