• 28.05.2017 kl.14:18
 • Fredsavtale ! Nå føler vi oss trygge !

 • Første gangen jeg hørte det syntes jeg det hørtes veldig skummelt ut. Aldrig i verden tenkte jeg ! Men nå har jeg fått litt annet syn på det og det har blitt forklart og lagt frem på en helt annen måte.

  Jeg har tidligere skrevet om at vi har takket nei til et samarbeid med barne og familievernstjenesten. Nå har det seg slik at vi har misforstått og tatt dette veldig feil. De ville ikke ha oss til å skrive under på et direkte samarbeid med barnevernet, det var ikke det det var snakk om. Det var snakk om å gi oss som foreldre et vedtak ved helsestasjonen som gir oss flere rettigheter. Rett på mer hjelp OM vi trenger det og vis det skulle være noe så slipper vi og stå i kø før vi får hjelp.

  Første gangen det ble lagt frem for oss så vi for oss uanmeldte besøk og at de skulle vurdere vår evne til å ta vare på barnet. Nå viser det seg og være tvært imot dette som er hensikten. Det gir oss rettigheter og vi vil også stå tryggere om noen skulle komme med innvendinger imot oss som foreldre. Vi kommer heller ikke til å ha direkte kontakt med barne og familievernstjenesten, da det er helsestasjonen som står ansvarlig for denne oppfølgingen.

  Grunnen til at dette vedtaket må gå gjennom barne og familievernstjenesten er fordi ressursteamet i helsestasjonen er under de og det er derfor de som står ansvarlig for at dette vedtaket følges opp.

  Jeg har vært veldig bekymret etter de første samtalene vi hadde om dette, men nå som vi har takket ja til tilbudet så føler vi oss mye tryggere !

  Nå vet vi hvor vi har dem og de vet hvor de har oss.

  Det var utrolig godt å få dette av skuldrene og slippe og tenke på HVA som kunne skjedd. Hva om noen sendte inn bekymrinsmeldinger og vi ble stilt i et dårlig lys. Dette er ikke lenger en bekymring !

  2 kommentarer

  Anonym

  03.06.2017 kl.00:14

  Hei! Vil anbefale deg å ta kontakt med blåkors - familieavdelingen, eller din fastlege, som kan henvise deg dit. Har fått masse hjelp der! Anbefales på det sterkeste!

  Lykke til videre, hilsen noen som har vært der.

  Christine Antonsen Andersen

  03.06.2017 kl.02:05

  Anonym: Takk men vi har nå den hjelpen vi trenger :)

  Skriv en ny kommentar

  Christine Antonsen Andersen

  Christine Antonsen Andersen

  26, Trondheim

  Ble mamma til vakreste ine 11.07.2017 <3 På denne bloggen deler jeg alt fra min fortid som rusmisbruker og min hverdag som mamma. Veien kan være vanskelig men så utrolig verd det !

  Kategorier

  Arkiv

  hits