• 27.05.2017 kl.13:21
 • Oppdatering !

 • Jeg har sovet kun 2 timer i natt.. Og ja jeg er helt forfærdelig dårlig på til å blogge fortiden. Jeg set jeg mister mange lesere av den grunn og det er ikke noe jeg ønsker !

  Så her kommer en liten oppdatering:

  - Jeg er fortsatt i utrolig bra form !

  - Jeg trener 5 dager i uka. Jeg har fått beskjed fra lege om å løfte litt lettere nå så vannet plutselig ikke går. Jeg kjenner at når jeg tar i for mye så presser det i livmoren.

  - sliter med nattesøvn. Våkner opp 10-15 ganger pr natt for å gå på do og deretter ligge å vri meg. Umulig å finne en god sovestilling.

  - jeg har et helt sinnsykt til søtsug. Jeg prøver og beherske meg men mesterparten av gangene gir jeg etter, hehe

  - prinsessa i magen er helt vill ! Kan nesten se og føles ut som hun prøver og komme seg ut gjennom navlen. Også har hun begynt å hikke <3

  - Nå har vi så og si alt vi trenger av klær de to første månedene og utstyr. (Skal legge ut bilder da alt er klart og ser fint ut)

  - Har opplevd en uvant og hærlig følelse av å vaske babyklær og gjøre i stand til hun kommer ! Det føles fortsatt uvirkelig.

  - Jeg pakker fødselsbagen. Kommer til å ha et eget innlegg om den og om hva jeg tar med til både meg, min kjære og tuppa som kommer. Kommer også til å dele mine tanker om selve fødselen.

  - i dag er jeg 33+4 uker på vei og det er 49 dager igjen til termin !

  - jeg driver med kjøretimer nå men jeg blir sykt stresset av det da jeg merker at jeg ikke trives og jeg føler meg ikke trygg bak rattet enda. Men lappen må jeg ha uansett, så jeg må bare pushe meg selv til å fortsette.

  - jeg har vært på gravidshoot! Kommer til å dele et eget innlegg med bilder iløpet av helga. <3

  - Jeg kommer til å ha et eget innlegg om mine tanker ifh te samarbeid med barne og familievernstjenesten. Har en liten oppdatering der også.

  - vi har vært på ultralyd og alt står bra til ! Hun veier dog 15% mindre en gjennomsnittet men dette var ikke noe å bekymre seg over da det var normalt ifh til størrelsen på min kropp. Det kommer også helt sikkert til å rette seg mer opp nærmere fødselen.

  - jeg har fortsatt verdens beste kjæreste og livet smiler !

  - om jeg er nervøs? Ja, jeg er drit nervøs! Jeg skal fakisk bli mamma for første gang om mindre enn 2 måneder !

  - Jeg er aktiv på instagram så dere kan også følge meg der: Christineaantonsen ! Blir glad for nye følgere ! <3

  - om dere har noen ønsker eller forslag til innlegg jeg skal skrive så er det bare og si fra !

  Ønsker dere alle en søt helg <3

  3 kommentarer

  28.05.2017 kl.11:49

  Da er jo alt under kontroll da, og det blir så spennende gleder meg veldig. det kommer til å bli litt av en opplevelse som du tar med deg resten av livet. Gleder oss vi også.

  Sarah Berg

  30.05.2017 kl.22:29

  Du ser utrolig fresh ut også må jeg si! Du kler å være gravid :-D

  Christine Antonsen Andersen

  30.05.2017 kl.23:48

  Sarah Berg: Tusentakk for det <3

  Skriv en ny kommentar

  Christine Antonsen Andersen

  Christine Antonsen Andersen

  26, Trondheim

  Ble mamma til vakreste ine 11.07.2017 <3 På denne bloggen deler jeg alt fra min fortid som rusmisbruker og min hverdag som mamma. Veien kan være vanskelig men så utrolig verd det !

  Kategorier

  Arkiv

  hits