• 13.05.2017 kl.20:19
 • En helt fantastisk helg !

 • Denne helgen har så langt vært helt fantastisk ! I går startet jeg feiringen av bursdagen min med å sette på meg vipper for første gang ! De ble helt utrolig lange og flotte ! Det er sykt uvant og er ikke helt sikker på om jeg skal ha de så sykt lange neste gang da det ser ut som jeg er klar for å dra på byen til enhver tid, men det ser jo veldig flott ut da ! herlig og kunne våkne og slippe mascaran og i tillegg se så flott ut !  Var også hjemme hos mamma og feiret med kake og gaver ! Mamma hadde bakt verdens nydeligste daim kake og jeg fikk den perfekte gaven !

  Da vi kom hjem var min kjære's familie allerede klar for mer feiring med flere gaver og mer kake ! En helt utrolig flott dag ! Vi hadde også en liten lunsjdate på burger king da jeg fikk en helt utrolig nyyydelig ring av min kjære ! <3
  (negelakk, not on fleek) 

  Feiringen stopper heller ikke der. Da vi kom hjem i dag fikk jeg enda en overraskelse. Der sto tre av mine beste venner og hadde ordnet i stand med babyshower til meg !!! Dette er vist noe de har planlagt  flere måneder og jeg hadde ikke en eneste anelse om dette ! Jeg ble så overrasket at jeg hylte og hoppet bakover i det jeg låste opp ytterdøra ! Nå sitter jeg her og føler meg så utrolig heldig og elsket ! Jeg kunne ikke bedd om noe mer ! Dette er noe jeg kommer til å leve lenge på ! Tusen takk til alle som har bidratt til å gjøre dagen min /dagene mine så utrolig spessiele for meg ! <3 Dere er hærlige alle sammen ! 


   


   

  Tusen takk for at jeg nå sitter her og føler meg som en av de heldigste personene på jorda ! <3

  Én kommentar

  14.05.2017 kl.03:15

  Du fortjente en sånn fin helg ^^ Glad på dine vegne :)

  Skriv en ny kommentar

  Christine Antonsen Andersen

  Christine Antonsen Andersen

  26, Trondheim

  Ble mamma til vakreste ine 11.07.2017 <3 På denne bloggen deler jeg alt fra min fortid som rusmisbruker og min hverdag som mamma. Veien kan være vanskelig men så utrolig verd det !

  Kategorier

  Arkiv

  hits