• 11.05.2017 kl.17:53
 • You are not a tree

 • Min siste dag som 25 år ! Nå syns jeg tiden kan stoppe opp litt. 26 år er ikke gammelt men gamlere enn hva jeg vil være ! Føler jeg har det travelt med og oppleve ting. Nå får jeg jo en av mine livs største opplevelser om kun 2 mnd så det er en veldig god start på et nytt og bedre liv som skal bli fylt med minneverdige opplevelser. Vi har blant annet bestemt oss for å flytte fra Norge. Akkurat når og akkurat hvor, det vet vi ikke enda men vi blir ikke å drøye det lengre enn nødvendig da ingen av oss faktisk trives her ! Slik jeg ser det så har vi et liv her på jorda som vi selv må finne ut av hvordan vi vil leve. Trives man ikke der man er så må man gjøre noe med det. Det er heller ingen vits i å vente, man vet aldri hvor lang tid man har på seg.   Jeg skal ikke gjøre noe stor greie ut av dagen min i morgen. Eneste planen jeg har er å sette på meg vipper ! Jeg gleder meg som en unge ! Det er første gangen jeg prøver det og det skal bli så godt å slippe å bruke mascara ! Jeg ønsker meg egentlig en god del og jeg vet at akkurat i dette øyeblikk så er kjæresten min ute og kjøper gave til meg ! <3 

  I dag la jeg merke til at magen har vokst noe enorm siden sist jeg så nøye på den ! Begynner og få litt annen form og navlen forsvinner mer og mer. I dag er det faktisk bare 63 dager igjen til jeg har termin ! 


  31+2

  Vi skal på ultralyd i neste uke og skal endelig få sett henne i 3D ! jeg håper hun ligger bra til for at vi skal kunne se ansiktet hennes ! Nå er det vell også på tide at jeg pakker fødselbagen snart ! Jeg tror også det er lurt at jeg har den med meg på trening, siden jeg ser for meg at vannet mitt går mens jeg gjør et tungt løft ! Jeg håper egentlig litt på det. Liker tanken på den litt panikkfylte og komiske situasjonen det hadde blitt ! 

  Siden jeg er hjemme alene i dag og kokken min er hemmelig oppdrag så ble det en veldig usunn billy pizza til middag ! Jeg kom hjem sur og grinete fra trening og måtte ty til en rask løsning ! Jeg er heller ikke noe spesielt glad i å lage mat, spesielt ikke bare til meg selv. 

  Ha en fin dag alle <3 

   

  3 kommentarer

  12.05.2017 kl.12:33

  Så kult å flytte! :) Håper dere får realisert det ^^ Helt enig i at man ikke skal sitte fast en plass kun "fordi".

  Fin mage! :)

  06.06.2017 kl.19:57

  Kult at dere vil prøve i et annet land :) hvordan tenker dere å forsørge dere selv med barn? Har forstått det slik at dere ikke jobber. Flytter man utelands permanent mister man vel rettigheter hos nav?

  Christine Antonsen Andersen

  07.06.2017 kl.10:48

  Anonym: Nei man mister ikke uføretrygden av å flytte til utlandet :) i tillegg til det så skal jeg jobbe der.

  Skriv en ny kommentar

  Christine Antonsen Andersen

  Christine Antonsen Andersen

  26, Trondheim

  Ble mamma til vakreste ine 11.07.2017 <3 På denne bloggen deler jeg alt fra min fortid som rusmisbruker og min hverdag som mamma. Veien kan være vanskelig men så utrolig verd det !

  Kategorier

  Arkiv

  hits