• 09.05.2017 kl.21:18
 • Gratis babypakker og tullete NAV system !

 • Nå sitter jeg og ser på alt vi har fått gjennom og benyttet oss av mange gratis babypakker ! Utrolig kjekt at de har slike tilbud ! Jeg har også lurt meg til litt flere enn bare en av hver !

  Jeg begynner og bli kjempe stresset med tanke på innkjøp av utstyr ! Vi har bestemt oss for å ikke kjøpe inn mer før vi har mottat engangsstønaden vår fra NAV.

  Jeg syns forresten det er er veldig tullete system de har på NAV når det gjelder familiestønader. Jeg går nå på arbeidsvklaringspenger og søkte nettopp på engangsstønad, selv om jeg har rett på foreldrepenger så kan jeg velge og heller motta engangsstønad og fortsette på arbeidsavklaringspenger så lenge jeg starter med arbeidsrettet tiltak 1-2 måneder etter fødsel.

  Siden vi ikke har så alt for god økonomi og virkelig trenger den engangsstønaden så ser jeg meg nødt til å gjøre det på denne måten, så får min kjære ha hovedomsorgen og være hjemmepappa.

  Jeg kan også velge og ta foreldrepenger istede for engangsstønad, men det er ikke det vi kommer økonomisk best ut av da foreldrepengene er på samme sats som mine nåværende arbeidsavklaringspenger + minus engangsstønaden som nå ligger på 61 000,- som sagt; tullete system! Føler meg liksom veldig tvunget til å gå ut i arbeid før jeg er klar for det !

  Én kommentar

  10.05.2017 kl.00:38

  Når økonomien er trang så kan jeg tipse om tøybleier. Mange kommuner som sponser 1000kr av utgiftene til tøybleier. Brukt det selv og var veldig fornøyd, men det er smak og behag også, og jeg vet at Ikke alle synes det er like "gøy" med de tøybleiene som jeg syntes det var :p Jeg ble jo hekta :p Men ville bare si at Det er en mulighet hvertfall :)

  Og ja, hele navsystemet er skakkjørt :(

  Skriv en ny kommentar

  Christine Antonsen Andersen

  Christine Antonsen Andersen

  26, Trondheim

  Ble mamma til vakreste ine 11.07.2017 <3 På denne bloggen deler jeg alt fra min fortid som rusmisbruker og min hverdag som mamma. Veien kan være vanskelig men så utrolig verd det !

  Kategorier

  Arkiv

  hits