Helt ferdig ...

I dag er jeg helt ferdig... jeg sov til klokka 12 og glemte av kjøretimen min 12.30 så det ble å stresse seg innpå bade, hive på seg litt sminke og ut å sette seg i bilen ! Var helt ferdig og utsultet da jeg kom hjem ! Ikke lurt å skippe frokosten, men hadde ikke så mye valg i dag. Nå ligger jeg på sofaen og prøver og finne energi til å komme meg på trening! ENERGI , hvor er du?? Føles ut som jeg trenger en dupp men er alt for stressa til å gå å legge meg. Kanskje det blir en hviledag i dag så jeg føler meg bedre i morgen ! Det er jo viktig og lytte til kroppen sin når man er gravid så kanskje jeg burde prøve det !

Skal prøve og ta meg en tur ut og se om litt friskluft hjelper på formen !

Men hallo, jeg føler meg litt lurt - jeg har alltid hørt og trodd at et svangerskap varer i 9 mnd men det gjør det jo slettes ikke ! Det varer jo i 10 !

I dag er jeg 31 uker påvei og tiden begynner og gå raskere enn jeg klarer og henge med !

3 kommentarer

Bjørg

09.05.2017 kl.19:13

Ikke tenk på trening når du ikke er i form. Du er (høy)gravid! Ja, lytt til kroppen i stedet. Gå heller en tur om du har lyst. Jeg tror ikke det er bra å anstrenge seg for mye når man er gravid, men jeg mener heller ikke at det er bra å ligge på sofaen gjennom et helt svangerskap. Alt med måte, og akkurat nå skal du ikke ta det for hardt :-)

Christine Antonsen

09.05.2017 kl.19:43

Bjørg: Helt enig med deg :)

Sbx

16.05.2017 kl.18:43

Du er så flott<3

Skriv en ny kommentar

Christine Antonsen

Christine Antonsen

26, Trondheim

Ble mamma til vakreste ine 11.07.2017 <3 På denne bloggen deler jeg alt fra min fortid som rusmisbruker og min hverdag som mamma. Veien kan være vanskelig men så utrolig verd det !

Kategorier

Arkiv

hits