• 06.05.2017 kl.10:39
 • Dette er langt ifra koselig!

 • Jeg våknet akkurat av...

  Det samme marerittet!

  Jeg har mareritt så og si hver natt. Marerittet starter med at jeg ruser meg, det kan være på alt fra alkohol til heroin. Jeg har det drit kult å føler virkelig på at jeg er rusa. Når rusen er over og jeg kommer til meg selv så klarer jeg ikke gjøre rede for hvorfor eller hvordan det skjedde. Jeg kommer også på at jeg er gravid og ser meg i speilet og ser at magen min er deformert. Jeg får panikk og vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg prøver og finne eller å få tak i kjæresten min men jeg finner han ikke. Jeg klarer heller ikke å slå inn nr hans på tlf. Jeg får mer panikk og til slutt våkner jeg. Når jeg våkner slik, er det første jeg gjør og ta et godt tak rundt min kjære og jeg gråter gjerne litt.

  2 kommentarer

  Bjørg

  07.05.2017 kl.00:05

  Kjære Christine. Marerittene kommer kanskje av at du faktisk har en rus-fortid, og at du er redd for å "mislykkes" som mor. Men det tror jeg ikke du skal tvile på (selv om det er ubevisst). Jeg har veldig tro på deg. Du virker reflektert og voksen :-)

  Og angående det å trenge hjelp: Ikke vær redd for å spørre om hjelp. Trenger du hjelp så er det mest sannsynlig uavhengig av fortiden din. Selv om vi er skapt for å få barn, er vi ikke utlærte når det første kommer. I dag er det også alt for kort liggetid på sykehuset etter fødsel, slik som jeg ser det. Det var bedre før, da man kunne bli fem dager eller mer. Da var ammingen kommet ordentlig i gang, og man kunne få hjelp til å forstå barnets gråt (de gråter forskjellig om de har vondt i magen eller er sultne). Men dette skal gå bra, og tenk at det bare er et par måneder igjen? :-) "Ikke tren" så hardt på slutten da. Kroppen blir fort "seg selv", spesielt om du ammer :-)

  07.05.2017 kl.08:49

  Så kjipt med sånne mareritt. Ta det som et tegn på at du bryr deg og elsker barnet ditt og at du vil beskytte det.

  Jeg har skrevet her inne før til deg om at jeg er tidligere selvskader.... Og jeg har hatt masse lignende mareritt, bare med selvskading i stedet for rus. Det var vel min rus I guess :p Mareritt der babyen og jeg våkner opp i en stor blodpøl og ungen er traumatisert for livet og panikken er like stor for begge to.

  I det minste finnes det knapt noen måter som er SÅ effektive for å skremme oss til å holde oss unna ting som vår egen hjerne 😂

  Skriv en ny kommentar

  Christine Antonsen Andersen

  Christine Antonsen Andersen

  26, Trondheim

  Ble mamma til vakreste ine 11.07.2017 <3 På denne bloggen deler jeg alt fra min fortid som rusmisbruker og min hverdag som mamma. Veien kan være vanskelig men så utrolig verd det !

  Kategorier

  Arkiv

  hits