• 05.05.2017 kl.22:41
 • Kroppsfiksering og egenpleie !

 • Hei bloggen ! Jeg trener hver dag ! Tar meg max 2 dagers hvile i uka ! Jeg har gått opp 11 kg. Jeg begynner virkelig å kjenne på trangen til å IKKE legge på meg mer enn nødvendig ! Jeg er ikke spessielt sunn i matveien, men jeg har forbedret meg en hel del ! Jeg har mistet litt lysten på varm mat. Potet syns jeg smaker jord. Jeg har lyst på absolutt alt av junkfood men jeg lar meg ikke skæje ut mer en to dager i uka ! Jeg syns egentlig jeg er ganske flink ! Jeg håper bare at selve lysten på sunn mat kommer tilbake snart !

  Jeg trener tungt. Jeg tenker at så lenge jeg ikke føler noe ubehag så går det greit ! Jeg har blitt mere forsiktig med å trene selve magen, da dette ikke føles behagelig !

  Denne måneden skal jeg freshe meg opp med både vipper og spraytan ! Jeg har allerede sittet 10 timer i frisørstolen denne måneden. Jeg føler større behov for å freshe meg opp litt nå. Nå må ikke dette missfortåes. Jeg syns ikke jeg er stygg eller feit men jeg ser jo en veldig stor forandring på kroppen min og det er jo ikke noe galt i å unne seg litt ekstra for å se og føle seg freshere ! :)

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Christine Antonsen Andersen

  Christine Antonsen Andersen

  26, Trondheim

  Ble mamma til vakreste ine 11.07.2017 <3 På denne bloggen deler jeg alt fra min fortid som rusmisbruker og min hverdag som mamma. Veien kan være vanskelig men så utrolig verd det !

  Kategorier

  Arkiv

  hits